Pregatim aragazul si o tigaie mare. Punem baconul in tigaie si il prajim pe ambele parti, pana cand devine auriu. Scoatem baconul prajit din tigaie, pe o farfurie. Tocam ceapa solzisori. Peste grasimea din tigaie punem 2 linguri de ulei de masline. Adaugam ceapa. Condimentam cu sare. Amestecam si calim ceapa pana cand devine usor moale (3-4 minute). Scoatem ceapa calita din tigaie. Trecem ficatul prin faina, pe toate partile, apoi il scuturam si indepartam excesul de faina. Adaugam in tigaia incalzita 3 linguri de ulei de masline. Punem bucatile de ficat. Prajim ficatul, la foc iute, timp de 1 minut. Intoarcem ficatul si pe cealalta parte. Prajim timp de 1 minut. Punem ceapa calita si baconul inapoi in tigaie, peste ficatul prajit. Presaram deasupra frunzele de salvie. Adaugam untul. Condimentam cu piper macinat. Punem sare si otetul de vin. Amestecam si mai lasam sa fiarba pana cand sosul devine cremos. Gustam si inchidem aragazul. Servim cald, cu piure de cartofi. Reteta video completa o gasiti la:http://www.reteta-video.ro/retete/ficat-cu-bacon-ceapa-si-salvie.html
POFTA BUNA!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii