Ficatul tinut in lapte inainte de preparare se taie in bucati potrivite.
Ceapa toacata marunt se caleste in ulei pana devine aurie. Se pune boiaua, se amesteca si se adauga bucatile de ficat. Se inabusa si apoi se toarna peste: faina, putina apa rece, o lingurita de pasta de tomate, sarea si piperul. Se continua fierberea sub capac la foc domol aproximativ o jumatate de ora.
Se serveste cald, cu sosul rezultat din preparare si cu garnitura de cartofi pai.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii