Se taie felii si se spala ficatul.
Ceapa si ardeiul se taie fideluta si se pun in tigaia incinsa la calit.
Cand incepe sa se inmoaie ceapa se adauga feliile de ficat, apa si condimentele.
Se lasa la foc mic, cu capac, si se verifica sa nu ramana fara apa, pana cand ceapa nu se mai distinge, si s-a format un sos gros.
Se poate servi cu piure de cartofi, sau alte garnituri.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii