Ficatei cu ciuperci gratinati cu cascaval afumat

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Ficatei cu ciuperci gratinati cu cascaval afumat

Ingrediente

  • 250 gr ficatei de pui
  • 4 ciuperci mari
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
  • 2 oua
  • 100 gr smantana
  • 50 gr cascaval afumat
  • patrunjel verde
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura de ulei
  • 30 gr pesmet

Mod de preparare

Se curata si se spala ficateii, ciupercile se curata, se spala si se taie felii, ceapa se toaca marunt.

Calim ceapa in doua linguri de ulei, apoi adaugam ciupercilesi lasam pana ce scade apa lasata de ele. Adaugam ficateii si lasam 10 minute la foc mic, sub capac.

Spre final condimentam cu sare si piper.

Se unge un vas termorezistent cu ulei si se presara cu pesmet, apoi turnam cantitatea de ficatei si ciuperci, nivelam si asezam feliile de cascaval afumat.

Separat, batem ouale cu un praf de sare si piper, adaugam pasta de ardei, verdeata, smantana si amestecam.

Adaugam o lingura de faina (sa nu fie cu varf), apoi turnam peste cascaval.

Introducem vasul in cuptorul incalzit si lasam pana ce se rumeneste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise