In tigaia cu ulei incins se pun la calit ceapa taiata julien,morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mari,ardeiul la fel julien,ciupercile feliate,usturoiul zdrobit si rosiile;se lasa sa fiarba inabusit 5-6 min.dupa care se adauga ficateiii curatati si spalati si vinul;se rastoarna totul intr-un vas de yena si se da la cuptor 15-20min;se condimenteaza si se serveste cu piure de cartofi si salata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii