Ficatei se spala foarte bine, se curata de pielite, se scurg pe hartie de bucatarie, se pun la prajit in ulei incins, se intorc pe o parte si pe cealalta,se adauga ceapa feliute si usturoiul intreg, se soteaza, se sting cu vinul alb, se fierb pana la evaporarea vinului, dupa care se adauga sucul de rosii, se scade bine la foc domol amestecand cu atentie, prin rotirea cratitei ( eu am folosit o cratita de teracota).
Se servesc calzi alaturi de o mamaliguta mai moale si mujdei de usturoi.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii