Ceapa se curata si se taie fideluta apoi se soteaza in putin ulei.Adaugam gogosarul taiat marunt, pasta de ardei, mazarea( vi-o recomand pe cea care se vede in imagine ca este foarte cruda), morcovii si 1/2 cana cu apa sau supa. Potrivim de sare si piper, acoperim cratita si lasam sa fiarba incet.
Incingem ulei intr-o tigaie si adaugam ficateii care au fost spalati si zvantati inainte.Ii prajim bine pe ambele parti fara sa punem sare pe ei ( sa nu se intareasca).
Cand sunt fripti si mazarea si morcovii fierti, adaugam patrunjel verde tocat.
Pofta mare !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii