autor:

valentina ionita

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

FICATEI DE PASARE PANE

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 mai 2009

Ingrediente
ficatei pasare, ou, pesmet, sare,piper,busuioc,cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

17 voturi

Mod de preparare

Ficateii se spala si se zvanta bine.Apoi,se dau prin pesmet,prin ou batut amestecat cu sare, piper, busuioc,cimbru dupa gust si din nou prin pesmet.Se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "FICATEI DE PASARE PANE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 17 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 decembrie 2014

    Multumesc...

  • Khaled Haydar , 22 decembrie 2014

    Add a comment...e simplu ...dar ...bun !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

    Sunt gustosi si noua ne plac mult...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

      Ce bunatate!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

      Multumesc...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      Foarte gustosi si eu pregatesc, ne plac tare mult.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      Multumesc si spor la gatit...

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

      Mmmmmmm fictei de pasare ,o bunatate.Imi plac foarte mult prajiti doar cu sare si piper si pane. Mi-ai facut o pofta de mor. Miine cred ca am sa fac si eu ca nu mai pot de pofta.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

      Multumesc...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      Mie imi plac f. tare.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      Cu pesmet sunt mai crocanti si mai apetisanti. Foarte buni.Mmm

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      Sunt deliciosi draga Sidy...N-o sa - ti para rau...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      O bunatate ! N-am incercat sa-i trec si prin pesmet, inca...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009

      Sunt buni,buni,buni...

    • Simos (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Si eu ii fac fara pesmet, doar cu faina si ou. Inainte ii las sa stea putin in lapte. Am sa incerc si cu pesmet.

    • Niko Stan

      Niko Stan (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009

      Ficateii sunt la fel buni atat cu pesmet cat si fara

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009

      Gatesc si eu ficatei pane, dar fara pesmet, ne plac f. mult.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

17 voturi

Ingrediente

  • ficatei pasare
  • ou
  • pesmet
  • sare,piper,busuioc,cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

50 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

76 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Aripioare cu sos picant