Ingrediente
650 gr ficatei de pui, 2 cepe potrivite, 3 ardei galbeni, 2 ardei kapia, 1 catel de usturoi, sare, piper, boia de ardei dulce, boia de ardei iute, 1 lingurita rasa cimbrisor, 2 linguri ulei, 3-4 linguri suc de rosii de casa
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
0 voturi
Mod de preparare
Ardeii galbeni si kapia ii coaceti pe o tabla, pe toate partile.
Ii puneti intr-o cratita si ii acoperiti cat sunt fierbinti, pentru 20-25 de minute.
Dupa acest timp, ii decojiti, indepartati cotoarele si semintele.
Ii taiati in fasii, apoi in cuburi mai mari.
Ceapa curatata o tocati marunt, usturoiul il curatati si il maruntiti.
Conectati Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent.
Apasati functia Brown/Saute, apoi butonul Start/Stop, puneti uleiul.
Adaugati ficateii, ceapa si usturoiul.
Amestecati din cand in cand in ei, pana se rumenesc usor. Ii sotati circa 5 minute, nu mai mult.
Adaugati ardeii copti taiati, sucul de rosii, sare, piper, boia dulce si iute, cimbrisorul, iar la final ¾ de cana cu apa.
Amestecati bine.
Acum apasati functia Meat/Stew, setati un timp de 25 de minute, presiune High.
Puneti capacul, rotiti pe pozitia blocat, la fel si supapa de abur sa fie blocata.
Cand a trecut timpul de gatire, apasati butonul Start/Stop, deschideti supapa de aburi sa se elibereze.
Dupa ce a iesit tot aburul, deschideti capacul.
Serviti ficateii cu mamaliguta calda, pe care presarati niste parmezan ras.
Pofta buna!
Mai multe detalii despre Multicooker-ul Crock-Pot express cu gatire cub presiune gasiti aici: https://www.crockpot-romania.ro/produse/crockpot-express