Ceapa se spala, se curata si se toaca marunt, ficateii se tin in apa rece circa o jumatate de ora pentru a iesi sangele din ei apoi se spala si se scot intr-o sita sa se scurga, intr-o oala se pune apa cu sare si untul pentru a face mamaliguta. Ceapa se pune intr-o tigaie cu uleiul si se caleste, dupa care se pun si ficateii si se lasa la foc mic sa se prajeasca. Cand sunt aproape gata se adauga pasta de tomate, sare si piper si se mai lasa 5 minute. Cand sunt gata se scot pe un platou sau farfurie, se adauga mamaliguta langa, smantana deasupra si pofta buna
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii