Spalati ficateii cu apa rece, apoi scurgeti bine apa. Puneti peste ei uleiul de masline, piperul si usturoiul granulat si amestecati usor. Lasati sa stea cel putin 4-5 minute (daca nu va grabiti cu masa puteti sa-i lasati si 2-3 ore, e cu atat mai bine).
Puneti ficateii cu grija pe gratar (sunt foarte moi, sa nu se rupa si nu alunece), lasati-i 10 minute si intoarceti-i pe cealalta parte. Mai lasati 10-15 minute la foc mic pana se rumenesc frumos si inauntru vor ramane moi, suculenti si gustosi.
Scoateti-i pe un platou pe care il tineti la cald.
Se servesc ca atare, cu diferite salate, muraturi sau cu diferite garnituri. Cine vrea, poate presara putina sare sau vegeta, numai in momentul servirii, pentru ca altfel se intaresc.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii