Tocam ceapa si o punem cu putin ulei la calit. Dupa 5 minute adaugam ficateii pe care ii vom lasa sa se caleasca bine cu ceapa pana isi schimba culoarea. Adaugam jumatate de cana de apa si lasam sa fiarba la foc mic pana scade apa aproape de tot. La sfarsit adaugam smantana si usturoiul si stingem focul.
Mie imi place usturoiul crud, sa se simta aroma si gustul. Puteti sa mai fierbeti 1 minut daca vreti sa se fiarba putin usturoiul. Puteti servi cu piure de cartofi, orez, mamaliguta sau legume.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii