autor:

Maria Cogeanu

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Ficatel de pui

Autor: Maria Cogeanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Cogeanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Ingrediente
- ficat de pui, - faina alba.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala ficatelul de pui si se curata.
Se da prin fiana alba si se pune la prajit in ulei fierbinte pana se formeaza o crusta rumenie pe o parte si pe cealalta.
Se scot cu o paleta, se presare sarea si se acopera imediat.

Sugestii: Se pot scoate pe un servetel care sa absoarba surplusul de ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatel de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Spaghete cu sos de chilli

Spaghete cu sos de chilli

Sosul de chilli Se incinge uleiul de masline intr-o cratita neaderenta si se adauga ceapa, usturoiul

7 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Parjolute marinate

Parjolute marinate

Incepem cu prepararea parjolutelor,amestecand carnea tocata cu sare,piper,usturoi pisat,ierburi provenzale,lingurile

5 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

    Foarte bun,eu nu am pregatit niciodata,cu faina,s-ar putea sa fie foarte buni,eu doar ii prajesc si apoi ii las la scurs.Atasez cateva poze.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

    Foarte bun,eu nu am pregatit niciodata,cu faina,s-ar putea sa fie foarte buni,eu doar ii prajesc si apoi ii las la scurs.Atasez cateva poze.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

    Foarte bun,eu nu am pregatit niciodata,cu faina,s-ar putea sa fie foarte buni,eu doar ii prajesc si apoi ii las la scurs.Atasez cateva poze.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

      Foarte bun,eu nu am pregatit niciodata,cu faina,s-ar putea sa fie foarte buni,eu doar ii prajesc si apoi ii las la scurs.Atasez cateva poze.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • - ficat de pui
  • - faina alba.

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Cogeanu
Mancarica de broccoli

Mancarica de broccoli

(Sugestie: in loc de carne tocata se pot folosi cubulete de sunca si salam) Se taie ceapa cubulete

17 voturi    4 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cu carne

Orez cu carne

Cu 20-30 de minute inainte sa se pregateasca mancarea se fierbe orezul (pana bobul devine moale),

9 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Boerenkool - Piure cu varza creata

Boerenkool - Piure cu varza creata

Se curata cartofii si se taie cubulete. Se pun la fiert in apa cat sa-i acopere, intr-o oala mai

5 voturi    2 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Foarte bun,eu nu am pregatit niciodata,cu faina,s-ar putea sa fie foarte buni,eu doar ii prajesc si apoi ii las la scurs.Atasez cateva poze.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Carbonada (mancare flamanda din carne de vita)