autor:

Maria Cogeanu

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Ficatel de pui

Autor: Maria Cogeanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Cogeanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Ingrediente
- ficat de pui, - faina alba.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala ficatelul de pui si se curata.
Se da prin fiana alba si se pune la prajit in ulei fierbinte pana se formeaza o crusta rumenie pe o parte si pe cealalta.
Se scot cu o paleta, se presare sarea si se acopera imediat.

Sugestii: Se pot scoate pe un servetel care sa absoarba surplusul de ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatel de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 5 comentarii

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

    Foarte bun,eu nu am pregatit niciodata,cu faina,s-ar putea sa fie foarte buni,eu doar ii prajesc si apoi ii las la scurs.Atasez cateva poze.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

    Foarte bun,eu nu am pregatit niciodata,cu faina,s-ar putea sa fie foarte buni,eu doar ii prajesc si apoi ii las la scurs.Atasez cateva poze.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

    Foarte bun,eu nu am pregatit niciodata,cu faina,s-ar putea sa fie foarte buni,eu doar ii prajesc si apoi ii las la scurs.Atasez cateva poze.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

      Foarte bun,eu nu am pregatit niciodata,cu faina,s-ar putea sa fie foarte buni,eu doar ii prajesc si apoi ii las la scurs.Atasez cateva poze.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • - ficat de pui
  • - faina alba.

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Cogeanu
Mancarica de broccoli

Mancarica de broccoli

(Sugestie: in loc de carne tocata se pot folosi cubulete de sunca si salam) Se taie ceapa cubulete

27 voturi    6 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cu carne

Orez cu carne

Cu 20-30 de minute inainte sa se pregateasca mancarea se fierbe orezul (pana bobul devine moale),

9 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Boerenkool - Piure cu varza creata

Boerenkool - Piure cu varza creata

Se curata cartofii si se taie cubulete. Se pun la fiert in apa cat sa-i acopere, intr-o oala mai

5 voturi    2 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Foarte bun,eu nu am pregatit niciodata,cu faina,s-ar putea sa fie foarte buni,eu doar ii prajesc si apoi ii las la scurs.Atasez cateva poze.

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Muschi de vita cu legume la cuptor