autor:

Maria Cogeanu

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Ficatel de pui

Autor: Maria Cogeanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Cogeanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Ingrediente
- ficat de pui, - faina alba.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala ficatelul de pui si se curata.
Se da prin fiana alba si se pune la prajit in ulei fierbinte pana se formeaza o crusta rumenie pe o parte si pe cealalta.
Se scot cu o paleta, se presare sarea si se acopera imediat.

Sugestii: Se pot scoate pe un servetel care sa absoarba surplusul de ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatel de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
MANCAREA CIOBANULUI

MANCAREA CIOBANULUI

Carnatii se fac la gratar. Casul si urda se taie felii si se sareaza. Mamaliga se face la foc mic. Cand

33 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Orez cu legume si kaizer

Orez cu legume si kaizer

Kaizerul, ciupercile, ardeii, ceapa se taie marunt, morcoul se da pe razatoare, iar rosiile se fac

3 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

    Foarte bun,eu nu am pregatit niciodata,cu faina,s-ar putea sa fie foarte buni,eu doar ii prajesc si apoi ii las la scurs.Atasez cateva poze.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

    Foarte bun,eu nu am pregatit niciodata,cu faina,s-ar putea sa fie foarte buni,eu doar ii prajesc si apoi ii las la scurs.Atasez cateva poze.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

    Foarte bun,eu nu am pregatit niciodata,cu faina,s-ar putea sa fie foarte buni,eu doar ii prajesc si apoi ii las la scurs.Atasez cateva poze.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

      Foarte bun,eu nu am pregatit niciodata,cu faina,s-ar putea sa fie foarte buni,eu doar ii prajesc si apoi ii las la scurs.Atasez cateva poze.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • - ficat de pui
  • - faina alba.

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Cogeanu
Mancarica de broccoli

Mancarica de broccoli

(Sugestie: in loc de carne tocata se pot folosi cubulete de sunca si salam) Se taie ceapa cubulete

14 voturi    4 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cu carne

Orez cu carne

Cu 20-30 de minute inainte sa se pregateasca mancarea se fierbe orezul (pana bobul devine moale),

9 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Boerenkool - Piure cu varza creata

Boerenkool - Piure cu varza creata

Se curata cartofii si se taie cubulete. Se pun la fiert in apa cat sa-i acopere, intr-o oala mai

5 voturi    2 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Foarte bun,eu nu am pregatit niciodata,cu faina,s-ar putea sa fie foarte buni,eu doar ii prajesc si apoi ii las la scurs.Atasez cateva poze.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Ardei umpluti cu carne