Ficati de porc

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Ficati de porc

Ingrediente

  • 4 ficati de porc
  • 100 ml lapte
  • sare
  • piper
  • unt/ulei pentru prajit
  • 4 linguri de vin alb sec

Mod de preparare

Spalati si curatati ficatii, ii taiati in 3-4 bucati si ii puneti intr-un recipient in care ati pus laptele, timp de cel putin 1 ora.

Incingeti untul/uleiul.

Scoateti ficatii pe prosoape de hartie sa se scurga putin si ii condimentati cu piper proaspat macinat si putina sare pe partea de sus.

Ii puneti in tigaie cu partea condimentata in jos si acum condimentati si partea de sus.

Ii prajiti cateva minute pe fiecare parte la foc mediu pana ce prinde o culoare aurie. Adaugati vinul si lasati sa se evapore.

Daca va plac mai roz in interior ii scoateti dupa 2-3 minute.

Ii scoateti pe o farfurie si acoperiti cu folie de aluminium 2 minute apoi ii puteti servi.

Am servit cu piure de cartofi cu usturoi si legume sotate + mujdei de usturoi separat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise