Ca sa scapam de "grija" legumelor,se curata,se spala ardeiul,ceapa si ciupercutele si se taie julién.(ciupercile se pot taia in patru).Mugurii de soia si bambusul se scurg de zeama si se pastreaza.Ceapa se pune in uleiul incins si se caleste pana incepe sa prinda culoare.Se adauga puiul taiat bucatele,condimentat cu sare,piper si ghimbir si se rumeneste.(sa prinda o culoare aurie)Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet.Peste ceapa si puiul rumenit,se adauga restul de legume.Se caleste totul la foc iute,amestecand continuu.Cand s-au patruns legumele,se poate adauga fideaua si se amesteca bine.Inainte de a se lua de pe foc se adauga sosul de soia dupa gust.Se amesteca totul bine 2,3min si e gata de servit.E o reteta super buna si sanatoasa.Sper sa va placa.POFTA BUNA!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii