Mod de preparare:
Nectarinele se curata de coaja, pulpa se desprinde de pe sambure si se taie cubulete. Feliile de grapefruit se curata de pielita interioara, astfel incat sa ramana pulpa. sucul care se scurge se pastreaza intr-un vas. Pulpa de grapefruit se taie bucatele. Ceapa se curata si se toaca marunt, se amesteca cu grapefruit -ul si cu bucatelele de nectarine.
Pestele se spala, se usuca, se sareaza , se pipereaza din plin si se frige cateva minute intr-o tigaie teflonata in putin ulei de masline.
Busuiocul si rozmarinul se amesteca cu sucul de grepfruit, se mai stoarce sucul de la inca o nectarina, se adauga putina sare,chili si o lingurita de miere , se amesteca bine si rezulta un sos delicios.
Codul se aseaza pe un platou de servit, se adauga peste el amestecul de fructe si se stropeste cu sos.
Pofta buna !:)
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii