Fileurile de cod se lasa la dezghetat, se preseaza pentru a se elimina surpusul de apa, se sterg bine, dupa care se taie in bucati in functie de preferinta.
Separat am pregatit un amestec de 5 linguri malai, o lingura faina si usturoi pisat dupa gust (eu am pisat 5 catei mai mari).Bucatile de peste se trec prin acest amestec si se prajesc in ulei pe ambele parti.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii