Spalam bine fileul si il lasam la scurs.Pregatim o tigaie de teflon cu ulei pentru prajit.Uleiul trebuie sa fie fierbinte(bine incins) cand incepem sa prajim pestele.Separat dam pestele prin faina,ou batut cu sare si iar prin faina si apoi il punem in tigaie la prajit.Il prajim pe ambele parti sa fie bine patruns.Eu il intorc de cateva ori pe toate partile,deoarece pestele trebuie sa se faca si la mijloc.Dupa ce am prajit pestele facem si mamaliguta.Mujdeiul il fac din circa 6 sau 8 catei de usturoi.Am o presa pentru usturoi,ii trec prin presa si apoi intr-o cana il amestec cu o lingurita de ulei de masline presat la rece,il frec pana se face ca o maioneza si apoi il diluez cu iaurt sau lapte batut.Noua asa ne place mujdeiul cu lapte deoarece nu ne face rau la stomac.Servim pestele cu mamaliguta si mujdei de usturoi si putin patrunjel verde tocat marunt pe care l-am pus in mujdei.Pofta buna !!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii