Condimentam pestele cu sare si piper, punem legumele la fiert. Amestecam oul cu faina, adaugam pestele in compozitie si il dam prin pesmet si il punem la prajit. Intre timp pregatim sosul pentru peste: adaugam 3 lingurite de smantana, sare si 5 lingurite de apa si amestecam pana se omogenizeaza. Cand legumele s-au fiert le strecuram de apa si adaugam peste ele putin unt si sare. Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii