Pangasius cu ciuperci la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Pangasius cu ciuperci la cuptor

Ingrediente

  • 1 bucata file de pangasius.
  • 6 sau 7 ciuperci champignion.
  • 50 ml vin alb.
  • 2 rosii.
  • 2 lingurite de unt.
  • sare,piper roz proaspat macinat,menta si tarhon uscat.

Mod de preparare

Spalam pestele,il punem intr-o tava de yenna.Curatam ciupercutele si le spalam,apoi le punem in tava langa peste.In fiecare palarioara de ciuperca punem cate o felie de rosie si un pic de unt.Adaugam si cele 50 ml de vin,vom asezona cu condimentele mai sus mentionate si bagam pestele la cuptor pentru 35-40 de minute.Cine doreste poate sa puna si un praf de menta si tarhon uscat,deoarece ii da pestelui un gust deosebit.Eu folosesc foarte mult menta si tarhon uscat la peste deoarece imi place.Acest fel de peste, este o mancare foarte usoara, dar si foarte satioasa. Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise