autor:

maria mihalache

» » Mancaruri cu peste

FILE DE PANGASIUS PE PAT DE LEGUME

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 septembrie 2009

Ingrediente
-500g file de pangasius(se poate folosi si alt peste), -300g dovlecei, -4 rosii, -200ml zeama de legume, -4 feliute lamaie, -2 catei de usturoi, -100 g cascaval ras, -150 g masline, -cateva picaturi sos de peste, -capere, -verdeata(patrunjel), -sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se spala pestele, se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu cateva picaturi de sos de peste.
Dovleceii si rosiile se taie rondele.
Intr-un vas se pune jumatate din cantitatea de dovlecei si rosii apoi pestele si mai apoi restul de legume.Se toarna zeama de legume,se adauga usturoiul zdrobit,feliile de lamaie,maslinele, caperele si se rade cascavalul.
Se da la cuptor aproximativ 45 min.
Se asezoneaza cu verdeata.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "FILE DE PANGASIUS PE PAT DE LEGUME" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • maria mihalache , 08 februarie 2010

    Se vede ca esti de la mare ,Valentina...................dar si mie imi place la nebunie pestele.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    Un deliciu...Imi place pestele enorm...

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

    Asa este Carmen, este foarte bun................mai ales ca noua ne place la nebunie pestele.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      Arata super.Felicitari,sunt sigura ca este foarte gustos.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Multumesc, Cely.Te asigur ce este si tare gustos.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Felicitari! Arata grozav de bine...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • -500g file de pangasius(se poate folosi si alt peste)
  • -300g dovlecei
  • -4 rosii
  • -200ml zeama de legume
  • -4 feliute lamaie
  • -2 catei de usturoi
  • -100 g cascaval ras
  • -150 g masline
  • -cateva picaturi sos de peste
  • -capere
  • -verdeata(patrunjel)
  • -sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

6 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

30 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

7 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache

Se vede ca esti de la mare ,Valentina...................dar si mie imi place la nebunie pestele.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
ICRE DE PESTE