Se condimenteaza fileurile de peste cu o marinata preparata din toate condimentele si zeama de la o jumatate de lamaie. Lasati-le sa stea la marinat cel putin 15 minute. Ideal este sa le lasati cateva ore inainte de a le prepara. Taiati fileurile in bucati.
Puneti fiecare bucata de fileu pe cate o bucata de folie alimentara de aluminiu care sa depaseasca cu cativa cm pestele. Indoiti folia in sus, de jur imprejur ca sa nu scurga sucurile din peste. Lasati sa stea pe gratar, la foc mic, 10 minute. Dati apoi focul mai mare si mai lasati sa se rumeneasca inca 5-8 minute, dupa preferinta.
Asezati bucatile de peste frumos rumenite pe un platou, apoi indepartati cu grija folia in asa fel incat toate sucurile din peste sa se scurga in platou. Stropiti totul cu zeama de la o jumatate de lamaie si garnisiti cu feliute subtiri de lamaie, fire de patrunjel verde, feliute de usturoi. Se serveste ca atare sau cu cartofi natur, sos de usturoi, mujdei, saramura, mamaliguta, etc.
Este usor de preparat si mai ales gustos. Pofta buna.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii