File de pastrav in unt cu migdale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
File de pastrav in unt cu migdale

Ingrediente

  • • 2 pastravi gata pregatiti (cca 375 gr), sub forma de file
  • • zeama de lamaie
  • • sare
  • • 1 ou
  • • piper alb
  • • 75 gr migdale macinate
  • • 3 linguri de unt topit
  • • faina
  • • 1 lamaie
  • • 3 linguri de unt

Mod de preparare

1. Fileul de pastrav se clateste usor, se zavanta, se stropeste cu putina zeama de lamaie si se sareaza usor.

2. Oul se bate cu sare si piper.Jumatate din migdale se pune intr-o farfurie.Se incalzeste untul topit.

3. Fileul de pastrav se da prin faina, apoi prin ou, iar la urma prin migdale.Se prajeste in untul topit cam 3 minute pe fiecare parte.

4. Lamaia se taie in 8.Se infierbanta untul, se prajesc in el migdalele ramase si se adauga cateva picaturi de zeama de lamaie.

5. Se aranjeaza fileul de pastrav, se toarna untul cu migdale si se serveste.Se poate servi alaturi de cartofi fierti in sare.

Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise