autor:

Dachman Laura

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu peste

File de pastrav in unt cu migdale

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 mai 2009

Ingrediente
•2 pastravi gata pregatiti (cca 375 gr), sub forma de file, •zeama de lamaie, •sare, •1 ou, •piper alb, •75 gr migdale macinate, •3 linguri de unt topit, •faina, •1 lamaie, •3 linguri de unt

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Fileul de pastrav se clateste usor, se zavanta, se stropeste cu putina zeama de lamaie si se sareaza usor.
2. Oul se bate cu sare si piper.Jumatate din migdale se pune intr-o farfurie.Se incalzeste untul topit.
3. Fileul de pastrav se da prin faina, apoi prin ou, iar la urma prin migdale.Se prajeste in untul topit cam 3 minute pe fiecare parte.
4. Lamaia se taie in 8.Se infierbanta untul, se prajesc in el migdalele ramase si se adauga cateva picaturi de zeama de lamaie.
5. Se aranjeaza fileul de pastrav, se toarna untul cu migdale si se serveste.Se poate servi alaturi de cartofi fierti in sare.

Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "File de pastrav in unt cu migdale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • mircea , 04 noiembrie 2009

    ceva asemanator am facut si eu.cred insa ca merge cu orice fileu. bravo! mai da-ne.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • •2 pastravi gata pregatiti (cca 375 gr)
  • sub forma de file
  • •zeama de lamaie
  • •sare
  • •1 ou
  • •piper alb
  • •75 gr migdale macinate
  • •3 linguri de unt topit
  • •faina
  • •1 lamaie
  • •3 linguri de unt

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    9 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

20 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

mircea

ceva asemanator am facut si eu.cred insa ca merge cu orice fileu. bravo! mai da-ne.

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Merlucius in crusta de malai