Se pune uleiul intr-o cratita,pe foc,sa se infierbinte;se pune,apoi,ceapa,taiata marunt;se prajeste putin;dupa aceea,se pun ardeii si dovleceii,felii.Se pune sare(cam 1/4 lingurita,sau dupa gust),coriandru si curcuma;se amesteca;se pune frisca lichida si apa.Se amesteca,se potriveste de sare si condimente(coriandru si curcuma).
Se niveleaza si se aranjeaza bucatile de peste,fara sa sa puna sos pe ele.
Inainte de folosire,pestele se curata bine,se pune apoi, in zeama si coaja a 2 lamii;se lasa cel putin 2 ore(eu il las de pe-o zi pe alta).
Dupa aceea se stoarce,in miini(nu se spala),se taie in bucati de cca 6/10,se dau cu putina sare si piper,se folosesc.
Dupa aceea,cratita se acopera cu folie si se pune pe foc(nu in cuptor),cca 25 minute.
Se serveste fierbinte.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii