Se spala bine fileurile, se portioneaza,le dam cu mustar si sare,piper le punem pe o farfurie.Incingem 2 linguri de unt in tigaie de teflon si apoi adaugam feliile de file pentru prajit(eu le-am prajit cam 1 minut pe o parte si 1 minut pe partea cealalta).Le scoatem si le punem intr-o tava de yena peste care adaugam pe fiecare felie cate un strop de mustar frantuzesc din bobite.Sosul din tigaie il facem separat ca sa nu zdrobim fileurile de peste.Adaugam 300 gr smantana si 3 linguri de coniac,3 linguri sos pomodoro si amestecam energic ca sa nu se prinda.Acest sos rezultat il pun peste, pestele din tava si bagam tava la cuptor pentru 10-15 minute.Aceasta reteta am testat-o dupa reteta\'\'somon in sos\'\',eu nu am avut wiskey si am pus coniac,dar pot sa va spun ca a iesit un sos un deliciu.Alaturi de peste am avut garnitura piure de spanac cu un ochi de ou si mamaliguta.Pofta buna !!!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii