File de porc cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
File de porc cu ciuperci

Ingrediente

  • 1 kg file de porc
  • 1 borcan ciuperci taiate
  • 200 ml smantana
  • 2-3 cepe mici verzi
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingura mustar iute
  • patrunjel verde
  • 50 ml lapte
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • 1 lingura pasta gogosari

Mod de preparare

Fileul de porc se taie felii groase de 1 cm care se pun intre doua foi de plastic si se bat cu batatorul de snitele.Apoi se asezoneaza pe ambele parti si se dau la rece pentru macar 30 minute.

Se incalzeste gratarul si se frig bucatile de carne pe ambele parti.Se iau de pe gratar si se pastreaza la cald.

Cepele se taie marunt si se calesc in putin unt.Adaugam peste ele ciupercile taiate , mustarul , usturoiul pisat si laptele. Amestecam bine si adaugam bucatile de gratar prajite.Daca mai este nevoie mai adaugam putina apa sa fiarba bine carnea.

Cand aceasta este fiarta adaugam smantana groasa si patrunjelul verde tocat.

Fileul il servim cu cartofi piure sau cu orez si cu salata de castraveti.

Pofta mare !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise