autor:

amalia

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

FILE DE PORC IN CRUSTA

Autor: amalia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 ianuarie 2016

Ingrediente
800g de muschi de porc, 3 linguri de ulei, 1 fir de cimbru, sare, piper, 1 fir de rozmarin, 1 catel de usturoi, 150g de unt, 1 lingura de piper boabe

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se incinge uleiul in tigaie, se rumeneste muschiuletul de porc pe toate partile si se condimenteaza cu sare si piper.
Se adauga firele de cimbru si rozmarin si catelul de usturoi zdrobit si se mai lasa 5 minute.
Se scoate din tigaie si se pune pe o tava si se introduce la cuptor.
Se lasa circa 45 minute, la o temperatura medie , pentru a se fragezi bine, stropindu-l cu sosul din tava.
Pentru crusta- intr-un castron se freaca 150g unt cu un praf de sare pana se face spuma. Se adauga frunzulite de cimbru si rozmarin rupte de pe ramurele, boabele de piper zdrobite grosier si se amesteca bine.
Se unge friptura cu acest amestec si se mai lasa la cuptor inca 10 minute, pentru a se rumeni frumos.

Se serveste cu garnitura preferata.
Daca ti-a placut reteta noastra "FILE DE PORC IN CRUSTA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
File de porc cu suc de portocale in crusta cu cartofi fondanti si sos Bordelaise

File de porc cu suc de portocale in crusta cu cartofi fondanti si sos Bordelaise

Intr-un vas mai inalt punem sucul de portocale, coaja rasa, usturoiul zdrobit, ghimbirul ras, sosul

2 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 800g de muschi de porc
  • 3 linguri de ulei
  • 1 fir de cimbru
  • sare
  • piper
  • 1 fir de rozmarin
  • 1 catel de usturoi
  • 150g de unt
  • 1 lingura de piper boabe

Raporteaza reteta

Retete
de amalia
Pasca fara aluat

Pasca fara aluat

Punem ouale intr-un castron suficient de mare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si batem bine

26 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Biscuitii digestivi se sfarama si apoi se adauga margarina topita. Amesteci bine pana cand obtii

24 voturi    1 comentariu
4h
Dulciuri diverse
TORT FESTIV DE REVELION

TORT FESTIV DE REVELION

1. Blat: Galbenusurile le freci spuma impreuna cu praful de sare si zaharul. Apoi bati albusurile

2 voturi    0 comentarii
4h
Torturi
Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Piept de curcan umplut cu orez curcubeu