Intr-o tigaie tip woc se pune uleiul si untul si se pune pe foc mic,cand untul s-a topit se adauga legumele taiate si se calesc 5 minute.Se adauga apoi vinul si apa impreuna cu restul condimentelor,usturoiul,hreanul,mustarul,coaja rasa de lamaie impreuna cu zeama.Se amesteca totul,iar la sfarsit se adauga smantana,se lasa 2 minute pe foc apoi se transfera totul intr-o tava de iena,iar deasupra se pune pestele,se stropeste cu lamaie si se condimenteaza cu sare si piper.Se acopera tava cu folie de aluminiu si se baga in cuptorul preancins la 200gC.pentru 20 de minute.Apoi se scoate folia si se mai lasa 10 minute sa se rumeneasca putin.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii