Carnea se da prin masina de tocat(de 2 ori),impreuna cu
ceapa(prajita putin si racita)si franzela inmuiata in apa si stoarsa bine.
Ardeiul rosu se taie f.mic;la fel ardeiul verde,ardeiul iute,rosia(fara coaja).Usturoiul se bate.Se pun,apoi, peste carne.Se adauga si mararul,cimbrul,oul crud,sare si piper;se amesteca totul f bine;se potriveste de sare si piper.
Pe o tava lunguiata se pune hirtie de copt;pe hirtia de copt(neunsa),se pune 1/2 din compozitia de carne;se preseaza,se face un santulet,in care se pun ouale fierte.Peste oua se pune a 2-a jumatate de carne;se preseaza si cu mina,umeda se rotunjeste putin;se unge,pe urma,tot cu mina,cu 1-2 linguri ulei .
Se da la cuptor la cca250 grade;cind fierbe(cca 20 minute),se face focul mic(cca180 grade),se lasa cam o ora;(cind fierbe,se observa ca grasimea din carne,iese)
cind e gata,se lasa sa se raceasca,putin,apoi se taie in felii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii