Muschiul de vita se portioneaza in 8 transe ( cate 2 la o portie )( filet mignon vine din franceza, insemnand transe taiate din capatul muschiului de vaca ) , se bardeaza ( se inveleste pe margini ) cu felii subtiri de bacon ( bcare se pot prinde apio cu scobitori, pt. a se evita desprinderea lor la gatire ), se aromeaza cu sare, piper , se unge cu ulei de masline si se prepara pe gratar, pe o parte si pe alta .
Cartofii se curata, se spala , se taie ca pentru prajit si se prajesc in ulei.
Legumele congelate se fierb in apa cu sare, de consistenta crocanta ( mai tari ).
Din unt se prepara UNT MAITRE D\'HOTEL , adica se amesteca unt alifiat(topit ), suc de lamaie , sare si patrunjel tocat. Acest tip de unt se foloseste la preparatele la gratar.
Ca decor se pot folosi ciuperci gatite pe gratar.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii