Spalam bucatile de peste, le portionam si le stropim cu zeama de lamaie. Pasta de ardei si usturoiul zdrobit il amestecam bine si ungem bucatile de peste. Oule le batem bine cu o furculita. Amestecam macul, susanul si faina de malai. Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt si stropita cu putin ulei.
Luam cate o bucata de peste, il dam prin faina alba, prin ou si prin amestecul de susan,mac si faina de malai. Asezam bucatile in tava, mai stropim cu putin ulei si dam la cuptor. Dupa 15’ intoarcem feliile si le mai lasam exact 10’, vom obtine bucati crocante si gustoase de peste.
Eu le-am servit alaturi de legume fierte le steamer . Pofta buna !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii