Presezi feleul cu sare piper si cimbru, il asezi intr-o cratita inpreuna cu usturpoil taiat felioare lungi, lapteler si untul, il ti pe focpana cand laptele da in clocot, apoi il intorci in cuptorul incins , lasi pe foc 1 oara timp in acare intorci carenea de cateva ori, apoi scoti cratita si o acoperi cu un capac , tai carnea felii si o servesti fie calda in sosul ei alaturi de o garnitura de ciuperci fie rece
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii