autor:

husni

» » Mancaruri cu peste

Fish finger (file de peste pane)

Autor: husni (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: husni (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 octombrie 2009

Ingrediente
- 1 kg file de peste, - piper, - sare, - chilli powder, - 2 lamai (zeama), - faina, - 2 oua, - 1 lingurita mustar, - 4-5 catei de usturoi(zdrobit), - coaja de la o lamiie, - pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Fileul de peste se curata bine, se taie bucati de cca 2/10 cm. Se stropeste cu zeama de lamaie (dupa gust), se presara cu sare, piper si chilli.

Se amesteca cele 2 oua cu sare, piper, usturoiul zdrobit (cei 4-5 catei), mustarul, coaja de la o lamaie (rasa).

Bucatile de peste se dau prin faina, oul pregatit si pesmet. Se prajesc, se pun pe o hirtie absorbanta. Se serveste fierbinte. Eu fac langa o salata orientala.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fish finger (file de peste pane)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Scoici cu legume-Wok

Scoici cu legume-Wok

Scoicile congelate, le spalam in apa rece si le lasam la scurs. Intr-o tigaie mai adanca, punem

15 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Vol- au- vent cu somon fumée in sos de homar cu coniac si salata de fenicul cu portocale

Vol- au- vent cu somon fumée in sos de homar cu coniac si salata de fenicul cu portocale

Vol- au- vent pentru elvetieni si belgieni, « bouchée à la reine » pentru francezi, este un aluat

5 voturi    2 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

    Arata super bine...Imi place foarte mult,si eu pregatesc des peste pane si intr-adevar este o bunatate...

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2009

    Abia astept!Sper sa-ti placa ! Noua ne place mai mult,decit de gata(semipreparat).

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

    Reteta asta am sa o pregatesc maine. Revin sa spun cum a iesit. Multumesc pentru idee

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • - 1 kg file de peste
  • - piper
  • - sare
  • - chilli powder
  • - 2 lamai (zeama)
  • - faina
  • - 2 oua
  • - 1 lingurita mustar
  • - 4-5 catei de usturoi(zdrobit)
  • - coaja de la o lamiie
  • - pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de husni
Chec cu banane

Chec cu banane

Se freaca untul cu zaharul, f. bine;se adauga oul intreg,putina esenta vanilie(putina, ca sa predomine

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Nopti libaneze(specific arab)

Nopti libaneze(specific arab)

Primele 6 se amesteca la rece, bine, fara sa aiba cocolosi, apoi se pun pe foc;se amesteca tot timpul

10 voturi    11 comentarii
1h
Budinci
SOS VINATORESC

SOS VINATORESC

Carnea se rumeneste usor intr-o cratita cu grasime (untura, ulei ).Dupa ce carnea s-a prajit putin

7 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata super bine...Imi place foarte mult,si eu pregatesc des peste pane si intr-adevar este o bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    0 comentarii
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
peste la cuptor