Se amesteca bine toate ingredientele pana devine o compozitie omogena. Separat se prepara caramelul. Intr-o craticioara se pune zaharul si apa cat sa il acopere si se pune pe foc. Cand zaharul incepe sa isi schimbe culoarea se ia de pe foc si se toarna in forme cat sa acopere fundul acestora. Se poate face si in alte forme individuale sau una mare nu conteaza. Se toarna amestecul preparat in forme peste caramel.Se pun formele intr-o oala , in cazul meu cucta , si se toarna apa cu grija sa nu intre in forme, cam trei sfert din inaltimea formelor. Se pune oala pe foc . la foc mic ,si cand incepe sa fiarba se lasa 5 minute in cucta si 8 minute in oala normala cu capac. Se poate face si in microunde si se lasa 2-3 minute
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii