Se spala si se curata florile de dovlecei; se scoate pistilul. Se lasa la uscat 10-15 minute pana pregatim celelalte farfurii ce contin:
1. ouale batute cu sare si piper;
2. faina;
3.cascavalul si branza rase sau zdrobite cu furculita la care adaugam patrunjelul si mararul.
Fiecare floare se umple cu cate putina compozitie de branza si varful florii se rasuceste pentru a nu permite compozitiei sa iasa.
Florile astfel umplute se dau prin ouale batute, prin faina si se prajesc si pe o parte si pe cealalta pana devin aurii.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii