Pentru foi: se bat albusurile spuma apoi se adauga zaharul ,galbenusurile si faina; se fac doua foi. Pentru crema: se bat 5 galbenusuri pe aburi cu 200 g. zahar, separat se caramelizeaza 300 g zahar si se adauga untul, se amesteca sa nu se faca cocoloase apoi se adauga nuca macinata. Se ia de pe foc si se amesteca cu crema de galbenusuri racita. Fierbinte se pune intre doua foi de napolitana. Se face o crema fiarta din oua zahar cacao si plicul de capucino, se fierbe pe baie de aburi; cand e rece se amesteca cu untul frecat spuma. Prajitura se monteaza in felul urmator: se pune o foaie de dobos jumatate din cantitatea de crema foile de napolitane restul de crema si ultima foaie. Se poate glazura cu nutela sau cu glazura de ciocolata
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii