Ingrediente
- o punga de foi de placinta 400g, - branza sarata (de burduf) 500g, - un ou, - o cutie de ciuperci, - o ceapa, - marar, - smantana 2 linguri, - margarina
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
16 voturi
Mod de preparare
Pentru umplutura de branza: se pune intr-un vas branza, oul, mararul si smantana. Se amesteca bine cu mixerul pana se obtine o crema omogena.
Pentru umplutura cu ciuperci: se taie ceapa marunt marunt si se caleste. Apoi se pun ciupercile si se lasa putin la calit impreuna.
Se intind foile, cam2-3 una peste alta. Se pun cam 2 linguri de umplutura (fie branza, fie ciuperci) si apoi se impatura astfel incat sa nu aiba pe unde sa iasa umplutura.
Se aseaza intr-o tava bine unsa cu margarina sau ulei si se dau la cuptorul incins. Se lasa cam 10-15 min, pentru ca foietajul se coace foarte repede.
mirey (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009
Foarte gustoase trebuie sa fie!!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009
Mmmmmm bun
valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 iunie 2009
Delicios...
Carmen (Chef de cuisine) , 24 martie 2009
Cred ca este tare buna
ValiP , 26 februarie 2009
Mi vrei si poza de final? Cnd termini de gatit te-apuci direct de devorat. Mai ai timp de poze?
morarita , 06 ianuarie 2009
Unde este poza de final, plancintele rumenite, cireasa de pe tort? Foile de placinta nu trebuie unse cu unt topit/maragarina sau ulei cand se suprapun? De impachetat sunt impachetate bine si taiate, frumos:)
diana , 06 ianuarie 2009
Am mancat mancarea asta shi e ffffff buna, imi place mult si de asta ti-am dat 5 voturi.