autor:

Truedelights

» » Aperitive

Foietaj cu branza

Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Ingrediente
Un pachet cu foietaj(Morarita sau de care preferi), 250 g branza proaspata de vaci, , 200 g parizer,, 3 oua,, 200 g cascaval,, sare, , piper, , patrunjel verde.

Dificultate: Medie Timp: 35 min

2 voturi

Mod de preparare

Mai intai se pregateste umplutura:

Amestecam branza cu 2 oua,cascavalul ras,parizerul taiat bucatele,patrunjel,sare dupa gust,piper asemenea.Se amesteca bine sa iasa o pasta.

Intindem foaia de aluat pe masa de lucru si decupam din ea forme rotunde pe care le asezam in tava.Se bate oul ramas si cu el se ung formele din tava, iar deasupra fiecareia se aseaza alta forma rotunda dar cu un mic decupaj in mijloc,unde vom aseza apoi pasta din branza.

In pachetul cu foietaj sunt doua foi.Eu am facut dintr-una forme patrate si din alta forme rotude.Decupajul la cele patrate a fost in forma de steluta.Si ca sa nu fac risipa de aluat am asezat-o si pe ea deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
FOIETAJ CU BRANZA SI CIUPERCI

FOIETAJ CU BRANZA SI CIUPERCI

Foile se scot din pachet pentru decongelare, se inting si se tin acoperite cu un prosop pentru a-si

16 voturi    10 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
Foietaj cu branza

Foietaj cu branza

Pentru inceput, intindem foaia cu un sucitor incat sa nu fie nici prea subtire, nici prea groasa,

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Truedelights

    Truedelights (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Draga mac myra stiu ca branza merge mai bine cu mararul dar...sotul meu il uraste, asa ca ...eu folosesc mai mult patrunjelul la gatit. Ce sa fac ? trebuie sa multumesc pe toata lumea nu?

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    delicioase!si eu folosesc foietajul des,iasa bun in timp rapid

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    Folosesc des foietajul, sunt f. multumita, umplut cu gem, branza sau salam.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      Delicioase,doar ca eu as pune marar in loc de patrunjel,merge mai bine cu branza.....

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      Foarte dragute, imi place ideea!

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      forte bine arata super

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      Tare bine mai arata...Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

35 min

2 voturi

Ingrediente

  • Un pachet cu foietaj(Morarita sau de care preferi)
  • 250 g branza proaspata de vaci
  • 200 g parizer,
  • 3 oua,
  • 200 g cascaval,
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de Truedelights
Rata pe varza

Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei

6 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piersici

Piersici

Se amesteca bine zaharul cu uleiul , apoi se adauga restul ingredientelor si rezulta o coca moale

12 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Bombite cu visine

Bombite cu visine

Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca. Biscuitii se

17 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Truedelights (Chef de cuisine)

Draga mac myra stiu ca branza merge mai bine cu mararul dar...sotul meu il uraste, asa ca ...eu folosesc mai mult patrunjelul la gatit. Ce sa fac ? trebuie sa multumesc pe toata lumea nu?

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu brinza

Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
"Labaneh" cu coriandru verde si ardei iute