Pt. cã imi plac mult fructele, in aceastã varã am sã fac multe prãji cu ele.
Foietajul l-am fãcut special pt. sotul, nu am pus mult zahãr, mai ales ca fructele de pãdure nu sunt dulci.
1)Gãlbenusele se bat spumã cu zahãrul, coaja de lãmâie.
Se amestecã cu brânza, grisul si albusele care au fost bãtute separat cu putin zahãr.
2)Se intind foietajele, se umplu cu crema de brânzã, iar deasupra se pun fructele de pãdure.
Nu am pus zahãr peste fructele de pãdure, pt. cã am vrut sã iasã acrisoarã, dar cui ii place dulce va pune zahãr dupã plac.
3)Se ruleazã cât se poate, nu foarte strâns.
Se ung cu oul bãtut si se dau la copt in tãvi tapetate cu hârtie de copt.
Se scot, si când sunt aproape reci se taie pãtrate care se pudreazã cu zahãr.
Poftã bunã!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii