Autor:
Ioanag (Maestru bucatar)
Reteta postata pe: 28 februarie 2018
Ingrediente
Aluat foietaj bella sau oricare alta marca (400 gr), sunca presata (ajung cam 15 felii), branza topita ( 15 triunghiuri ori un sul)
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se unge sunca cu branza si se ruleaza. Dupa aceea, invelim sunca cu aluat in forma de spirala. Ungem cu ou batut si dam la cuptor pt 15 min (foc mediu - flacara de jos) pana se rumenesc putin si inca 5 min flacara de sus a cuptorului. Atasez poze si cu crenvusti si cu sunca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu sunca si branza topita" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi
Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate