Foietaj cu sunca si cascaval

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Foietaj cu sunca si cascaval

Ingrediente

  • 800 gr foietaj Bella (eu cumpar de obicei acest tip de foietaj deoarece creste foarte fain)
  • 300 gr sunca
  • 200-250 gr cascaval
  • 1 ou
  • Susan
  • Apa

Mod de preparare

Dezghetati aluatul. Unul se tine in frigider si cu celalalt se lucreaza. Cu ajutorul unui pinten il taiem in bucati dreptunghiulare.

Adaugam sunca peste aluat, apoi si cascavalul. Dupa ce le-am pus cu mana sau cu o pensula mica umeziti marginile aluatului ramase de pe langa sunca si cascaval, acest lucru nu o sa permita foietajului sa se desfaca in cuptor.

Dupa ce am umezit marginile, apasam cu mana ca sa inchidem pachetelul cu sunca .

Se aseaza intr-o tava lasand generos spatiu intre ele pentru ca o sa creasca.

Inainte de le introduce in cuptor le ungem cu oul batut si presaram seminte de susan.

Le lasam in cuptorul preincalzit la foc mediu pana cand se rumenesc.

Pofta buna!

Hai si pe http://laupasca.blogspot.com pentru mai multe retete!

Cu drag, Laura!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise