autor:

Epure Mariana

» » Aperitive

Friganele cu parmezan la Doubletta

Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 octombrie 2009

Ingrediente
3 - 4 felii paine toast, 1 ou, 2 linguri parmezan ras, 1 maslina neagra, 1 varf de cutit cu unt

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incinge Doubletta, se unge cu unt. Feliile de paine se taie triunghiuri, se dau prin oul batut impreuna cu parmezanul si maslina data pe razatoarea mica. Se rumenesc in tigaie pe ambele parti fara capac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu parmezan la Doubletta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
SANDWICH RAPID

SANDWICH RAPID

Peste paine se pune baconul, branza si rosia felii. Se serveste la micul dejun cu cafea, ceai sau

5 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Specialitate cu cascaval si pasta de branza

Specialitate cu cascaval si pasta de branza

Puneti uleiul de masline si faina intr-o craticioara, la foc mic. Amestecati cu un tel micut cam

10 voturi    11 comentarii
35 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Mmmm ce apetisante sunt

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

    Interesanta reteta.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

    Interesanta poza nr.3 .Ha, ha!

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 - 4 felii paine toast
  • 1 ou
  • 2 linguri parmezan ras
  • 1 maslina neagra
  • 1 varf de cutit cu unt

Raporteaza reteta

Retete
de Epure Mariana
Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Pieptul de pui taiat bucatele mici se da cu putin ulei de masline si un praf de sare si piper, se

12 voturi    3 comentarii
25 min
Salate reci
Salata de oua

Salata de oua

Se dau ouale pe razatoare, se amesteca cu ceapa verde tocata cu branza sfaramata si cu mararul tocat,

9 voturi    5 comentarii
15 min
Salate din oua
Budinca de mamaliga

Budinca de mamaliga

Se face o mamaliga mai moale si spre sfarsit se adauga o lingura de Delma si cateva linguri de lapte,

4 voturi    7 comentarii
35 min
Budinci

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Mmmm ce apetisante sunt

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mozzarella cu roșii și rozmarin