1. Se curata muschiuletul de porc, se taie in bucati mai mari si se aseaza intr-un vas.
2. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, boia, usturoiul zdrobit, se adauga uleiul si se amesteca bine.
3. Se lasa la temperatura camerei 2-3 ore la macerat.
4. Rosiile spalate se taie in 4 bucati, ardeiul gras se taie in sferturi, iar ceapa se taie pe jumatate si se desfac foile.
5. Pe frigarea de la rotisor se aseaza alternativ o bucata de carne, o bucata de ceapa, o bucata de carne, o bucata de rosie, o bucata de carne, o bucata de ardei, pana se termina carnea.
6. Se introduce la cuptor, la optiunea pentru rotisor si se lasa pana se rumeneste.
7. Se serveste alaturi de salata de fasole boabe si cartofi copti.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii