1. Se curata muschiuletul de porc, se taie in bucati mai mari si se aseaza intr-un vas.
2. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, boia, usturoiul zdrobit, se adauga uleiul si se amesteca bine.
3. Se lasa la temperatura camerei 2-3 ore la macerat.
4. Rosiile spalate se taie in 4 bucati, ardeiul gras se taie in sferturi, iar ceapa se taie pe jumatate si se desfac foile.
5. Pe frigarea de la rotisor se aseaza alternativ o bucata de carne, o bucata de ceapa, o bucata de carne, o bucata de rosie, o bucata de carne, o bucata de ardei, pana se termina carnea.
6. Se introduce la cuptor, la optiunea pentru rotisor si se lasa pana se rumeneste.
7. Se serveste alaturi de salata de fasole boabe si cartofi copti.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii