Portionam carnea si o lasam la macerat in vinul condimentat pentru o ora.
Infingem carnea in tepuse, dam la cuptorl incins. Eu am folosit o forma speciala pentru frigarui, care sustine tepusele,iar la baza este prevazuta cu o tava in care am adaugat vinul si condimentele in care s-a macerat carnea. Lasamin cuptorul incins pana se rumeneste. Servim cu salata, sau muraturi.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii