Reteta postata pe: 05 mai 2009
Ingrediente
1/2 kg carne de: pui si de porc, 200 g costita, doua cepe, un ardel, o rosie, usturoi, vin, condimente
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Canea se portioneaza in cuburi mari, se marineaza pentru o ora in vin condimentat,in care se adauga ceapa, usturoi.
Bucatile de carne se asaza pe bete de frigarui, alternativ cu ceapa, rosie, ardel, costita.
Se frig pe gratar sau la cuptor,se servesc cu garnitura de cartofi si salata
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se spala carnea si se taie in bucati nici prea groase, nici prea subtiri,astfel incat sa se prajeasca
134 voturi
3 comentarii
2h
1. Se amesteca intr-un castron toate ingredientele pentru marinata.Se adauga pestele taiat cubulete,
8 voturi
8 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Testata de: Cely Snijec