Pieptul de pui și porc il spalam cu apă rece, il uscam cu șervețele, il taiem cuburi de cca 2 cm si il punem intr-un castron. Adaugam condimente de friptura,sare si piper. Acoperim si dam la frigider pentru 30 minute.
Curatam si spalam ciupercile, ceapa si ardeiul. Le taiem si le asezonam cu sare si piper .
Infigem carnea si legumele pe tepuse in ordinea dorita.
Le asezam pe gratarul incins. Intoarcem frigaruile pe toate partile sa se friga si sa se rumeneasca frumos. Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii