Pieptul de pui se taie cubulete cam de 1,5 cm.
Slanina se taie feliute subtiri.
Ceapa se taie in 4 daca e mica sau in 8 daca este mare.
Ardeiul gras se taie in cubulete cam de 1,5 - 2 cm.
Pe tepusa se incepe cu ceapa, apoi ardei gras, rosie cherry , slanina si carne si apoi se repeta pina la umplerea tepusei, virful tepusei tot ceapa este .
Se sareaza si se pipereaza.
Se coc la gratar cam 30 de minute, sa fie rumenenite toate, sint o bunatate !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii