Ingrediente
•500 gr peste file, taiat cubulete, Pentru marinata, •1 lingurita coriandru boabe, •Coaja rasa si sucul de la 2 lamai verzi, •4 lingurite zahar brun, •1 lingura ulei de masline, •Sare si piper negru
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
8 voturi
Mod de preparare
2. Dupa ce pestele a stat la marinat, se incalzeste o tava tip gratar la flacara puternica.Se scoate pestele din marinata si se imparte in 8 frigarui (daca se folosesc tepuse de lemn sau bambus atunci acestea se tin 30 minute in apa inainte de a fi folosite).
3. Se prajesc frigaruile de ton 5-6 minute, stropindu-se frecvent cu marinata ramasa ; frigaruile se intorc de cateva ori pentru ca pestele sa se patrunda bine.Se serveste cu sferturi de lamaie verde si orez cu sofran.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
maria mihalache (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009
Cu toate ca sunt fan peste nu am facut niciodata frigarui.Arata foarte bine, imi place.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009
Felicitari pentru prezentare!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009
O bunatate...si eu pregatesc f des frigarui de peste si sunt intr-adevar delicioase...
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009
Foarte frumoasa prezentarea.Felicitari.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009
Laura, felicitari pt pricepere, te urmaresc si imi place cum gatesti!